Сьогодні набув чинності пенсійний збір при купівлі валюти, Україна блокувала міжнародні перевезення в Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні набув чинності пенсійний збір при купівлі валюти, Україна блокувала міжнародні перевезення в Криму

6553
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати вівторка, 1 квітня:
  • Від сьогодні українці платитимуть 0,5% пенсійного збору при купівлі валюти
  • За порушення на мітингах в Росії каратимуть терміном до 5 років або 1 млн руб. штрафу
  • Українці заборгували за “комуналку” вже 14 млрд грн
  • У березні статок провідних російських бізнесменів скоротився на $10 млрд
  • Рада прийняла закон про амністію для 26 тисяч ув’язнених
Новий голова “Укртрансінспекції” Валерій Черненко про блокування міжнародних перевезень в Криму
“Всі пункти видачі дозволів на міжнародні автоперевезення в Криму (“Євпаторія”, “Севастополь” і “Керч”) захоплені автоматниками, сепаратисти поставили в пунктах своє керівництво, відповідно відділення перестали виконувати розпорядження “Укртрансінспекції”. Після захоплення відділень “Укртрансінспекцією” було видано розпорядження заблокувати всі дозволи на міжнародні перевезення, які були видані в Криму, і зупинити видачу нових дозволів в регіоні”.
Керівник відділу аналітики групи компаній Forex club Микола Івченко про зростання курсу гривні
“Реального припливу валюти в Україну немає. Імпортери ж скуповують валюту для майбутніх контрактів наперед, побоюючись подальшого стрибка долара – адже ми бачимо, що більшість імпортних товарів вже подорожчала на 10-30%. По-друге, немає пропозиції валюти на ринку: всі намагаються її притримати. Але після отримання реальних кредитних грошей курс гривні може зрости навіть до 10 за долар”.
Петро Порошенко про федералізацію України
“Україна була, є і буде унітарною державою. Нам не потрібні поради з боку, в питаннях державного устрою ми обійдемося без Москви, Брюсселя чи Вашингтона. Україна сама визначатиме зміст своєї Конституції, адже це внутрішнє питання суверенної незалежної держави”.
“Російський план ризикує призвести до «боснізаціі» країни… Для багатьох західних експертів і дипломатів російський проект федералізації України покликаний в першу чергу послабити українську державу і надати регіонам право вето в серйозних питаннях зовнішньої і внутрішньої політики. По суті, Москва хоче зробити сусіда васалом і перешкодити будь-яким спробам майбутньої української влади зблизитися з НАТО і Євросоюзом”.
Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен про відведення російських військ від українських кордонів
“Я не можу підтвердити, що Росія відводить свої війська. Це масивне нарощування військової сили жодним чином не вносить позитиву в деескалацію ситуації, яку ми всі хочемо бачити”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас