ЗМІ Кремля стверджує - Янукович сьогодні запропонував провести референдуми "у всіх регіонах України" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ Кремля стверджує - Янукович сьогодні запропонував провести референдуми "у всіх регіонах України"

Світ
6359
Четвертий президент України Віктор Янукович закликав проводити референдум про статус кожного регіону у складі країни. Про це він заявив у “зверненні до українського народу”, що надійшло 28 березня в агенство ІТАР-ТАРС, яке є офіційним рупором Кремля.
«Як президент, який з вами думками і душею, закликаю кожного розсудливого ​​громадянина України – не дайте самозванцям вас використовувати! Вимагайте проведення референдуму про визначення статусу кожного регіону у складі України», – йдеться у зверненні.
Янукович також висловив упевненість, що дострокові президентські вибори не зможуть «стабілізувати політичну ситуацію і зберегти суверенітет і цілісність України». На його думку, внесені новою владою зміни до законодавства є антиконституційними і «виключають можливість чесних виборів».
Нагадаємо, в українських і російських ЗМІ вже близько місяця активно обговорюється факт смерті Віктора Януковича, який навмисне замовчується російською владою – з метою використання його фігури в своїх пропагандистських цілях. Його останній відеовиступ тільки додав масла у вогонь, оскільки багато колишніх колег Януковича, зокрема В.Чорновол, визнали, що на відео був не Янукович. Відзначимо, що цього разу відеодоказів живого Януковича Росія не надала.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас