Військовозобов'язаним в російській глибинці вже приходять "повістки" з військкоматів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Військовозобов'язаним в російській глибинці вже приходять "повістки" з військкоматів

Світ
5518
Вимога з’явитися до військкомату для отримання інструктажу прийшла минулого тижня багатьом молодим людям. “Там написано, що потрібно прийти з військовим квитком, я віддав цю “повістку” на роботі. У нас їх там скріпили з військовим квитком, далі військкомат має поставити печатку. Цей припис отримали багато моїх знайомих. Деякі з них раніше не служили, але у них є військовий квиток і вони придатні до служби”, – розповів волгoжанин Олексій.
У військовому комісаріаті запевнили, що це ніяк не пов’язано з подіями в Україні. Мобілізаційні розпорядження, в яких вказується, що і як робити в разі оголошення мобілізації, розсилаються планово. Такі мобілізаційні приписи розсилалися і в інших містах, повідомляли раніше регіональні ЗМІ, наприклад, Удмуртії і Ульяновської області.
У Краснодарському краї російська військова авіація відпрацьовує дії із запуску ракет і бомбометання. Протягом двох днів штурмовики Су-25 здійснять близько 40 вильотів і завдадуть десятки ударів по наземних цілях. Навчання проводитиметься як вдень, так і вночі, повідомляє Інтерфакс.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас