Більш ніж 90% росіян підтримують приєднання Криму до РФ - опитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більш ніж 90% росіян підтримують приєднання Криму до РФ - опитування

Світ
992
80% опитаних вважають, що Росія повинна боротися за право володіння півостровом, навіть якщо питання територіальної приналежності Криму стане предметом конфлікту.
93% росіян підтримують включення Криму до складу Російської Федерації.
Такі дані оприлюднив Всеросійський центр вивчення громадської думки в понеділок, 24 березня.
«Переважна більшість росіян (93%) підтримують включення Криму до складу Росії. Навіть якщо питання територіальної приналежності Криму стане предметом конфлікту між Росією і Україною, більшість респондентів (80%) вважають, що Росія має боротися за право володіння півостровом», – йдеться в повідомленні.
Водночас, 89% росіян впевнені, що Крим – це Росія. Прихильники цієї позиції, в першу чергу (65%), вказують на те, що Крим історично є російською територією, оскільки входив до складу РФ аж до 1954 року. Крім того, 22% респондентів сказали про те, що більшість населення території Криму – росіяни.
Тільки 7% опитаних вважають, що Крим, за великим рахунком, не є російською територією.
Всеросійське опитування ВЦВГД проводилося 15-16 березня 2014 року. Опитано 1600 осіб у 130 населених пунктах в 42 областях, краях і республіках Росії. Статистична похибка не перевищує 3,4%.
Раніше повідомлялося, що в Конгресі США розглянуть фінансову і військову допомогу Україні. Дислокація військ США на території України виключена, однак Вашингтон може надати Україні стрілецьку зброю, амуніцію, паливо та інші засоби для оборони країни.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас