Путін доручив створити в Криму територіальні органи влади — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін доручив створити в Криму територіальні органи влади

Світ
1157
Президент Росії Володимир Путін доручив до 29 березня затвердити план зі створення в Криму і Севастополі територіальних органів виконавчої влади. Про це повідомила в неділю прес -служба Кремля.
Доручення дане прем’єр- міністру РФ Дмитру Медведєву, главам Міноборони, МВС, ФСБ, Державної фельд’єгерської служби, ФСВП, ФССП, ФСКН, МНС, ФСО, Головного управління спецпрограм президента, Росфінмоніторингу і МЗС.
“У зв’язку з набранням чинності Федерального конституційного закону від 21 березня 2014 № 6 -ФКЗ “Про прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим та утворення в складі Російської Федерації нових суб’єктів – Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя” забезпечте: затвердження в установленому порядку планів організаційно – штатних заходів щодо створення в Республіці Крим та м. Севастополі територіальних органів федеральних органів виконавчої влади та інших органів і підрозділів у зазначених суб’єктах Російської Федерації, передбачивши при необхідності зміна штатної чисельності відповідних органів і підрозділів. Термін – 29 березень 2014 р”, – йдеться в указі.
Цим же указом Путін доручив створити територіальні органи федеральних органів виконавчої влади та інших органів і підрозділів відповідно до зазначених планами.
Нагадаємо, 21 березня Президент Росії Володимир Путін підписав указ про утворення Кримського федерального округу.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас