Путін не зупиниться на захопленні одного Криму – Ющенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін не зупиниться на захопленні одного Криму – Ющенко

Казна та Політика
3294
Президент Російської Федерації Володимир Путін не зупиниться на захопленні тільки одного Криму, найбільш вразливими територіями зараз є Херсон, Харків, Луганськ, Донецьк. Про це сказав в ефірі Громадського ТВ президент України (2005-2010 рр.) Віктор Ющенко.
“Путін ніколи не зупиниться на Криму. Крим – це невеличкий привал. І для того, щоб зреалізувати свою неоімперську місію, максимум, що треба зробити – колонізувати Україну у вигляді маріонеточного президента, маріонеточної влади і т.д.”, – сказав Президент.
На думку Ющенка, програмою Путіна номер “2” є розколоти Україну, якщо перший план не вдається. “Якщо тобі не вдається все українське поле, відкуси половину. Але половина не відкушується. Тому що Крим береться темою сепаратизму або етнічним складом. І ще треба багато працювати, щоб ми говорили про цінність як про націю у цій частині регіону”, – уточнив він.
“План номер два, на жаль, зараз реалізовується. І те, що відбувається в Херсоні, це друга серія. Херсон, Харків, Луганськ, Донецьк – це найбільш вразливі зараз точки цього напруженого моменту”, – наголосив Ющенко.
Тому Президент України (2005-2010 рр) вважає, що сьогодні буде великою помилкою, якщо Україна “пропустить” те, що, наприклад, робиться в Херсоні.
“Сподіватися на людей, що вони не допустять такого сценарію, як Путін зробив у Криму, є ризикованим. Хоча у Херсоні етнічна частина українського населення – абсолютна більшість, там проукраїнські погляди і т.і.”, – резюмував Ющенко.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас