У Криму військові РФ виселяють з квартир сім'ї українських прикордонників - Прикордонна служба — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Криму військові РФ виселяють з квартир сім'ї українських прикордонників - Прикордонна служба

Казна та Політика
3029
Прикордонна служба повідомляє, що за минулий тиждень виселили з відомчих квартир 11 прикордонників і 19 членів їхніх сімей.
Російські військові продовжують погрожувати зброєю і чинити психологічний тиск не тільки на прикордонників, а й на членів їх сімей, повідомляє в понеділок, 17 березня, Держприкордонслужба України.
“Вчора прикордонникам відділів Чорноморське, Євпаторія і Севастополь, які відмовилися присягнути на вірність так званій «новій владі», був поставлений ультиматум про їх виселення разом з сім’ями із службових квартир”, – йдеться в повідомленні.
За інформацією відомства, всього за минулий тиждень виселили з відомчих квартир 11 прикордонників і 19 членів їхніх сімей, з яких 9 дітей.
Раніше повідомлялося, що Держприкордонслужба України пропонує сім’ям прикордонників в Криму, які бояться за свою безпеку, тимчасове житло в інших регіонах України. За останніми даними Держприкордонслужби, поки що тимчасовий притулок надали семи сім’ям прикордонників. Вони розміщені в санаторії Держприкордонслужби Аркадія в Одесі.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас