У московських обмінниках закінчилася валюта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У московських обмінниках закінчилася валюта

Валюта
18039
З ранку у відділеннях банків, де можна зробити валютно-обмінні операції, спостерігається ажіотаж. Люди поспіхом скуповують валюту, переважно євро. В результаті, вже до першої дня в багатьох банках готівка закінчилася.
Кореспондент «РБК Особисті Фінанси» обійшов кілька банків в районі Крилатське. В цілому, у всіх офісах ситуація схожа: великих черг немає, але люди постійно приходять і купують валюту. «Купують, здебільшого, євро. З ранку готівка була, але зараз залишилося не більше 1000», – розповів касир одного з банків. За його словами, купують невеликі суми, в основному, це 200 – 500 євро. «Зазвичай такого ажіотажу не спостерігається, але зараз люди дійсно намагаються прикупити, хоч трохи», – додає банківський співробітник.
У соціальних мережах також обговорюють «пропажу» іноземної валюти з обмінників банків. При цьому користувачі, посилаючись на співробітників кредитних організацій, пояснюють «відсутність» євро не тільки підвищеним попитом. За словами одного з них, обійшовши 6 банків, в декількох йому сказали, що готівку тримають в очікуванні підвищення курсу.
Нагадаємо, схожа ситуація спостерігалася на початку місяця. Так, до вечора неділі 2 березня і наступного дня в понеділок купити долар США дешевше 38 рублів, а євро – 52 рублів, було практично неможливо. Ситуація ускладнилася ще й тим, що, крім подорожчання, люди зіткнулися і з дефіцитом валюти.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас