Донецьк зможе добре заробляти на туризмі - впевнений мер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Донецьк зможе добре заробляти на туризмі - впевнений мер

Казна та Політика
808
Перед Донецьком може відкритися перспектива значного зростання доходів у сфері іноземного туризму. Про це “Укрінформу” розповів міський голова Олександр Лук’янченко, коментуючи участь міста у Міжнародній туристичній біржі «ITB Berlin 2014» ( АйТіБі Берлін) у Німеччині. «На виставці місто презентувало 20 туристичних маршрутів», – зазначив Лук’янченко.
За його словами, мета презентації – показати можливості міста і залучити міську інфраструктуру, створену для проведення Євро-2012, для чого дуже важливо зберегти сприйняття Донбасу як спокійного і миролюбного регіону України.
Нагадаємо, Львів першим з українських міст домігся успіху в реалізації наданих Євро-2012 для туризму можливостей. Найбільш щедрими серед іноземних гостей, як свідчить статистика, є туристи із США і Великобританії, що витрачають за день у Львові в середньому близько 890 і 670 доларів.
Міжнародна туристична біржа «ITB Berlin» є світовим лідером серед виставок туристичного сектора, а також провідним і найбільш масштабним у світі заходом в індустрії туризму. Щороку виставка приймає понад 170 тис. відвідувачів, серед них – 113 тис. фахівців. Більше 11 тис. учасників виставки з 180 країн роблять «ITB Berlin» (АйТіБі Берлін) провідним майданчиком пропозицій у сфері індустрії туризму та інвестицій.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас