Представники ФБР прибули в Україну - для консультацій щодо повернення активів представників минулої влади — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представники ФБР прибули в Україну - для консультацій щодо повернення активів представників минулої влади

Казна та Політика
1713
Представники Міністерства юстиції США і Федерального бюро розслідувань прибули в Україну для консультацій з повернення в Україну активів представників минулої влади. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державного департаменту США.
“Команда Міністерства юстиції та ФБР вже в Україні для забезпечення стратегічного консультування з пошуку доходів, отриманих колишніми чиновниками від корупції. Державний департамент також пропонуватиме додаткову допомогу і технічну експертизу для двосторонніх і багатосторонніх зусиль зі сприяння Україні в поверненні активів, що знаходяться у зарубіжних фінансових установах”, – наголошується в повідомленні.
Крім того, США готові допомогти Україні у вирішенні нагальних проблем в економічному управлінні. “Сполучені Штати допоможуть українському Міністерству фінансів і Центральному банку у вирішенні короткострокових економічних проблем. Міністерство фінансів США вже направило експерта, і Сполучені Штати готові надати додаткову допомогу для вирішення короткострокових проблем в економічному і фінансовому управлінні України”, – наголошується в повідомленні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас