Україна має всі шанси підвищити свій показник у рейтингу "Doing Business" - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна має всі шанси підвищити свій показник у рейтингу "Doing Business" - експерт

Світ
583
Дерегуляція і спрощення дозвільних процедур у будівельній галузі дозволить Україні за підсумками поточного року суттєво підвищити свій показник у світовому рейтингу ведення бізнесу “Doing Business”. Про це сказав голова правління-президент ВАТ “ХК “Київміськбуд” Ігор Кушнір.
І.Кушнір озвучив низку першочергових кроків, які сьогодні необхідно здійснити в галузі будівництва.
“На мою думку, найбільш актуальним питанням зараз є спрощення дозвільних процедур, можливо також введення певної саморегуляції, але тоді потрібно буде дещо посилити контроль за виконанням робіт, щоб зберегти якість. Також важливим моментом є спрощення процедури землевідведення та приєднання до інженерних мереж, питання податкового навантаження на забудовників. До того ж, в країні існує проблема недобудов, яку потрібно вирішувати”, – сказав І.Кушнір.
За його словами, зараз при профільному Міністерстві створено кілька робочих груп, які працюватимуть над реформуванням галузі.
“Якщо все вийде, то цього року ми маємо всі шанси підвищити свій показник у рейтингу “Doing Business”, а це і інвестиції, і позитивний розвиток взагалі. Для нас, як і для будь-якої будівельної компанії, головними є довіра інвесторів і виконання своїх зобов’язань перед ними, які ми виконували і будемо виконувати надалі в повному обсязі. Незалежно від будь-якого розвитку подій ми людей не підведемо!”, – підкреслив І.Кушнір.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас