Росія направила військових диверсантів на схід України - СБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія направила військових диверсантів на схід України - СБУ

Кримінал
3569
Затримані СБУ співробітники Головного розвідувального управління (ГРУ) Міністерства оборони Російської Федерації брали безпосередню участь в організації диверсій, підкупів громадян України, зокрема, у східних областях країни для інспірування побиття і заворушень.
Про це голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив з трибуни Верховної Ради. «Представники Міністерства оборони Росії беруть участь в організації диверсій і підкупів в східних областях для інсценування заворушень, побиття. Це нас дуже турбує. Нами будуть представлені конкретні затримані представники спецслужб іноземних країн», – сказав Наливайченко.
Він також повідомив, відповідаючи на запитання народних депутатів, що затриманий у справі про сепаратизм колишній голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін залишається в місці тимчасового утримання. Мають постати перед судом і сепаратисти Павло Губарєв і Арсен Клінчаєв. «Ми зацікавлені, щоб вони якомога швидше потрапили до суду, і саме суд вирішив їх долю», – сказав Наливайченко.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас