Україна буде ремонтувати білоруські фронтові бомбардувальники Су-24 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна буде ремонтувати білоруські фронтові бомбардувальники Су-24

Казна та Політика
1567
Київський завод “Радар” отримав дозвіл на міжнародну передачу товарів військового призначення до Республіки Білорусь для робіт з відновлення та ремонту білоруських фронтових бомбардувальників Су-24. Про це заявив в.о. директора ПАТ “Київський завод “Радар” Ігор Мясищев.
“Однією з головних причин відновлення такої роботи цього року є те, що білоруси мають пропозицію з нашому профілю, в якому ми є монополістами. Я маю на увазі відновлювально-ремонтні роботи з Су-24 в інтересах 558 Авіаційного ремонтного заводу в Барановичах, зокрема, з бортової цифрової прицільно-навігаційної системи ПНС-24”, – сказав Ігор Мясищев.
Він також повідомив, що визначені напрямки роботи підприємства і з іншим білоруським партнером – ЗАТ “Белтехекспорт”.
“З “Белтехекспорт” ми будемо працювати за тими ж ПНС-24. Однак обсяги робіт будуть в три рази більші, ніж для Барановичів. Також для “Белтехекспорт” ми будемо займатися ремонтом головок самонаведення для ракет Р-27”, – сказав він.
За його словами, надання заводу “Радар” повноважень на здійснення експорту та імпорту товарів військового призначення в Білорусь дає українцям можливість працювати з білорусами, як і з росіянами, безпосередньо, що приваблює потенційних замовників.
ПАТ “Київський завод “Радар” входить до складу ДК “Укроборонпром”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас