Нардепи хочуть ліквідувати Податкову міліцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нардепи хочуть ліквідувати Податкову міліцію

Казна та Політика
10685
У Верховній Раді України зареєстровано проект постанови № 4332 від 28 лютого 2014 р. з “вдосконалення діяльності міліції”, а саме про рекомендації Кабінету міністрів ліквідувати податкову міліцію. Про це повідомляє сайт Верховної Ради.
“Рекомендувати Кабінету Міністрів України при реформуванні системи центральних органів виконавчої влади здійснити комплекс заходів, спрямованих на ліквідацію податкової міліції та передання її функцій органам Міністерства внутрішніх справ України”, – йдеться в проекті постанови.
За документом, якщо він буде прийнятий, то Кабмін буде зобов’язаний внести на розгляд Верховної Ради України пропозиції про внесення змін до законодавчих актів України, які необхідні, щоб ліквідувати податкову міліцію.
Проект “Постанови про вдосконалення діяльності міліції” зареєстрований позафракційним народним депутатом Сергієм Міщенком і переданий на розгляд керівництву.
Профільним комітетом, який має розглянути проект постанови є комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Документ також має розглянути комітет з питань податкової та митної політики, комітет з питань бюджету, а також комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас