Президент федерації біатлону України: У нас немає грошей на поїздку на ЧС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент федерації біатлону України: У нас немає грошей на поїздку на ЧС

Казна та Політика
564
Молодіжна збірна України з біатлону не братиме участь в чемпіонаті світу, який 28-го лютого стартує в США.
Про пропуск світової першості української молодіжної збірної на своїй сторінці в соцмережі повідомила бронзовий призер Олімпіади-94, українська біатлоністка Валентина Цербе.
“Дійсно молодіжна команда не їде на чемпіонат світу. Вилітати треба у вівторок, а у нас сьогодні немає нормального фінансування. Ми заздалегідь забронювали квитки і зробили візи, на що витратили 30 тисяч гривень (160 доларів одна віза), але викупити квитки немає за що.
У казначействі зараз немає грошей. А їхати за свої ніхто не буде. Занадто дороге задоволення. Якщо б це було в Європі, то, можливо, сіли б в автобус і поїхали”, – підтвердив інформацію президент національної федерації Володимир Бринзак.
“Звичайно, якби це стосувалося національної команди, то ми вже якось вирішили б це питання. Хочеться, щоб молодь поїхала, але, думаю, що для них це не так страшно, попереду їх чекає ще багато стартів. Ці гроші нам знадобляться влітку, для підготовки до наступного сезону.
Рішення ухвалили колегіально, коли були на Олімпійських Іграх в Сочі. Взяли до уваги і той факт, що у нас не було багато снігу і можливості якісно підготується”, – додав Володимир Михайлович.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас