У Тернополі та Луцьку правоохоронці перейшли на сторону Майдану - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Тернополі та Луцьку правоохоронці перейшли на сторону Майдану - ЗМІ

Казна та Політика
3713
У Тернополі представники правоохоронців перейшли на сторону протестуючих, повідомляє Громадське.TV з посиланням на повідомлення в соціальних мережах. Подробиці щодо кількості правоохоронців, які вирішили бути “з народом” не уточнюються. Крім того, у Тернополі захопили будівлю прокуратури. Декількома годинами раніше була захоплена Тернопільська ОДА.
Сьогодні начальник Луцького міського відділу Управління Міністерства внутрішніх справ у Волинській області Василь Марчишак заявив про перехід місцевої міліції на бік народу. Про це повідомив протестувальникам проти влади під час їхньої спроби близько 12:00 штурму будівлі міськвідділу міліції.
“Міліція не хоче конфлікту і переходить на бік народу”, – сказав він протестуючим.Він підкреслив, що у міліціонерів немає вогнепальної зброї. Як повідомляло агентство, мітингувальники проти влади захопили будівлю обладміністрації в Луцьку.
У Рівно протестувальники з криками “Ганьба” розбили в будівлі бази шибки та двері, кидали петарди і феєрверки. Протестувальники змусили вийти з будівлі через живий коридор близько 50 співробітників Беркута, після чого зайняли будівлю.
Начальник УМВС Рівненської області Дмитро Лазарєв запевнив протестувальників, що рівненська міліція не вживатиме жодних заходів проти людей, якщо вони не будуть знищувати майно бази.
Крім того, протестувальники близько 7:00 перекрили барикадами центр міста, заважаючи проїзду транспорту. Повідомляється, що перехрестя вулиць Соборної, Міцкевича та Чорновола в центрі Рівного перекрили лавками і сміттєвими урнами. Біля кожної барикади стоять чоловіки в масках з палицями, вони пропускають лише автомобілі швидкої допомоги та ЗМІ.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас