Янукович може зробити розворот у бік Європи - Чорновіл — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович може зробити розворот у бік Європи - Чорновіл

Казна та Політика
3432
У знятті напруги в країні були зацікавлені і влада , і парламентська опозиція, і міжнародне співтовариство, заявив «Коментарям» нардеп ІІI, IV, V, VІ скликань Тарас Чорновіл.
«Влада позбулася «заручників», з якими було складно зробити щось за буквою закону, і розширила свою присутність в центрі Києва. Опозиція знайшла формулу, як потихеньку позбутися непотрібного їм революційного Майдану, особливо його радикальної частини. Європа ж завжди була за переговори і законність, нехай навіть мова йде про зміщення диктатора. Але в цьому пасьянсі не враховано інтерес четвертого гравця – Майдану», – сказав, зокрема, Тарас Чорновіл.
Екс-нардеп зазначає, що Президент цілком здатний знову розвернути курс країни в бік Євросоюзу.
«Я дуже добре знаю Януковича. Черговий розворот на 180 градусів – цілком у його дусі. Під час поїздки в Сочі він не отримав підтримки від Президента Росії Володимира Путіна. Тепер він дуже зацікавлений у налагодженні відносин з ЄС», – зазначає Чорновіл.
Чорновіл упевнений, що парламентська опозиція і влада зараз грають в одну гру.
«Лідери «реєстрової» опозиції бояться ворожого до них Майдану більше, ніж Банкової. У опозиції і влади одна мета – заспокоїти Майдан і спокійно жити далі. По суті, лідери опозиції поїхали до Європи (у понеділок 17 лютого Віталій Кличко та Арсеній Яценюк зустрічлися з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, – ред.) домовлятися як фактичні представники Януковича», – вважає Тарас Чорновіл.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас