Світова криза валют: корейська вона впала до мінімуму за 5 місяців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світова криза валют: корейська вона впала до мінімуму за 5 місяців

Валюта
1217
Південнокорейська вона впала у вівторок до долара до мінімуму майже за 5 місяців на тлі глобальних розпродажів і паніки на ринках, що розвиваються.
Під час азіатської сесії вона торгувалася до долара на позначці 1086, що на 0,2% нижче рівнів закриття понеділка. Під час торгів валюта опускалася до позначки 1089,9 – мінімуму з 9 вересня.
З початку року вона втратила до долара вже 3%, однак експерти вважають, що профіцит рахунку поточних операцій і суттєві валютні резерви – розглядаються як захист, який буде відганяти спекулянтів від боргового і валютного ринку країни.
У понеділок в США вийшли дані щодо індексу PMI у виробничому секторі, які виявилися набагато гіршими за прогнози. Дані, що вийшли, спровокували найпотужніші розпродажі на фондовому ринку США. Масла у вогонь додали новини від найбільших автовиробників, які повідомили про падіння продажів.
У підсумку індекс широкого ринку S&P 500 впав на 2,5%. Така динаміка торгів на Уолл-стріт не могла не позначитися на країнах, що розвиваються.
Капітал з них і так тікає уже не перший місяць, а погіршення умов на найбільших ринках лише підсилює цей процес.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас