Російські конфлікти: бізнесмен Полонський зажадав мільярд від олігарха Лебедєва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російські конфлікти: бізнесмен Полонський зажадав мільярд від олігарха Лебедєва

Світ
575
Підприємець Сергій Полонський подав позов про захист честі і гідності проти Олександра Лебедєва на мільярд рублів. Про це повідомляється з посиланням на захисника Полонського Олександра Сергєєва.
Адвокат бізнесмена пояснив, що причиною позову стали «неприємні висловлювання» Лебедєва з приводу кримінального переслідування Полонського. Інший захисник підприємця Олександр Карабанов додав, що також були подані позови проти кількох телеведучих, які називали Полонського злочинцем і шахраєм. Імен журналістів Карабанов не назвав.
Раніше мільярдера Лебедєва вже засудили за побиття Полонського в ефірі телевізійної програми «НТВшники» у вересні 2011 року. Зараз він відбуває в Москві своє покарання – 150 годин обов’язкових робіт. До грудня 2013 року Лебедєв відбував покарання в Тулі за місцем реєстрації: там Лебедєв облаштовував дитячий майданчик.
Сам Полонський перебуває під підпискою про невиїзд в Камбоджі. Там стосовно бізнесмена завели кримінальну справу за напад на місцевих моряків.
Російська сторона, у свою чергу, домагається екстрадиції Полонського з Камбоджі у кримінальній справі про шахрайство в особливо великому розмірі. Суд заочно заарештував його в серпні 2013 року. За версією слідства, Полонський викрав шість мільярдів рублів у пайовиків житлового комплексу «Кутузовская миля» .
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас