Foxconn побудує заводи в Індонезії та США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Foxconn побудує заводи в Індонезії та США

Світ
354
Тайванська технологічна компанія Foxconn, яка є постачальником для таких гігантів, як Apple, планує створити виробничі майданчики в США та Індонезії.
Виступаючи на заході, присвяченому сорокаріччю компанії, генеральний директор Foxconn Террі Гу заявив, що першочергове завдання на поточний рік – будівництво заводу в Індонезії, де будуть проводитися смартфони для BlackBerry. Також компанія планує вкласти близько $40 млн в дослідницький центр в Пенсільванії.
“Автоматизація виробництва, розробка програмного забезпечення та технологічні інновації будуть ключовими напрямками розвитку майданчиків в США”, – вважає Гу.
Цього року компанія має намір продовжити диверсифікацію бізнесу: виробництво електроніки на замовлення в майбутньому буде приносити менше прибутку за насичення ринку смартфонів і планшетів. Foxconn запустила власний бренд смартфонів, щоб збільшити маржу.
Крім того, Гу заявив, що його компанія планує розширити свою присутність в секторі медичного обладнання та автомобілебудування і зараз завершує кілька проектів з BMW і Audi. На даний момент Foxconn поставляє екрани, що використовуються в машинах Tesla Motors.
За словами генерального директора Foxconn, виручка цього року зросте на 15%. У 2013 р. виручка збільшилася на 1,3% до 3950 млрд тайваньських доларів ($131 млрд).
Зараз корпорація володіє виробничими потужностями в 10 країнах світу, включаючи Китай, В’єтнам, Туреччину, Бразилію, Мексику та Угорщину.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас