Головні події автомобільного світу в 2014 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Головні події автомобільного світу в 2014 році

Технології&Авто
2316
Першою в новому році великою міжнародною подією стане Північноамериканський автосалон, який пройде в колисці автопрому США – місті Детройті. Захід буде відкрито для публіки з 18 по 26 січня.
Виходячи з географічного розташування Детройтський автосалон стане відображенням американських автомобільних тенденцій 2014 року, як це буде з Паризьким автосалоном у Європі.
Зокрема, в Детройті компанія Ford представить нову версію свого пікапа F-150, який продається в США в завидній кількості, але в Європі порівняно невідомий. Honda представить в Детройті нове покоління свого хетчбека Fit, в інших частинах світу відомого як Jazz.
Ще одним приводом звернути увагу на автомобілі стане автосалон в Женеві. Виставка пройде з 6 по 16 березня.
Женевський автосалон є одним з найстаріших у світі – вперше шоу відбулося в 1905 році. Оскільки в Швейцарії немає своєї легкової автомобільної промисловості, захід більшою мірою має світове значення, ніж локальне – європейське. Зважаючи на високий рівень життя у Швейцарії Женева часто стає місцем прем’єр розкішних суперкарів – автовиробники вважають, що місцевим жителям такі машини будуть по кишені.
Найбільший інтерес в “портфоліо” Женеви в 2014 році становить серійна модель від BMW, раніше показана у вигляді концептуального хетчбека BMW Active Tourer. Виробнича версія машини буде показана в швейцарській столиці, ставши першою в історії марки моделлю на конвеєрі з приводом на передні колеса. Згодом її платформа буде використана на 11 інших моделях.
Ще однією цікавою деталлю обіцяє стати прем’єра другої серійної моделі від китайської марки Qoros, що планує “завоювати” європейський ринок. Перший автомобіль марки був добре зустрінутий пресою. Крім того, машина стала першим в історії китайським автомобілем, якому вдалося отримати 5 зірок в рейтингу безпеки Euro NCAP.
Подією 2014 року для автолюбителів обіцяє стати Московський міжнародний автосалон. Виставка пройде з 31 серпня по 9 вересня. Шоу, що проходить раз на два роки, є наймасштабнішим автомобільним заходом в Росії. З кожним разом авторитет заходу незмінно зростає, залучаючи все більше міжнародних учасників-автовиробників.
Однією з найбільших автомобільних подій Європи повинен стати автосалон в Парижі, який пройде з 4 по 19 жовтня. Даний захід чергується з порівнянним за масштабом Франкфуртським автосалоном – два такі заходи в один рік автомобільна індустрія Європи, що перебуває не в кращій формі, може не витримати.
Паризький автосалон є найстарішою автомобільною виставкою в світі – вперше він відбувся в 1898 році. Відтоді майданчик ставав місцем світових прем’єр різних автовиробників. Паризький автосалон добре відбиває настрої, які панують на автомобільному ринку Європи.
Майбутній Паризький автосалон також обіцяє стати місцем важливих світових прем’єр. Особливі очікування пов’язані з прем’єрою компактного седана від Jaguar. За допомогою цієї машини компанія має намір відбити помітну частину ринкової частки у BMW з еталонним спортседаном 3-Series. На думку європейської автомобільної преси, успіх цієї моделі визначить життєздатність Jaguar на багатьох світових ринках.
Додатковий інтерес являє абсолютно нове покоління позашляховика Volvo XC90, який у своєму поточному стані провів на конвеєрі більше 10 років, зберігши стійку популярність, що для сучасного автопрому практично немислимо. У Парижі покажуть абсолютно нову версію шведського флагманського позашляховика.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас