Hewlett-Packard може повернутися на ринок смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hewlett-Packard може повернутися на ринок смартфонів

Фондовий ринок
271
Американський виробник комп’ютерів Hewlett-Packard може повернутися на ринок смартфонів, про що повідомляє портал CNET з посиланням на The Information.
За інформацією видання, компанія збирається запропонувати споживачам зростаючих ринків недорогі моделі смартфонів з діагоналлю екрана 6 і 7 дюймів. Ціна на такі пристрої, імовірно, становитиме $200-$250.
Про операційну систему , яка управлятиме новинками, на даний момент нічого невідомо. Проте деякі експерти припускають, що з урахуванням цінового сегмента і цільового ринку в ролі ОС, швидше за все, виступить Android від Google.
Варто відзначити, що на зростаючих ринках, скажімо, в Південно-Східній Азії, смартфони з великим екраном дуже популярні, тому вибір такого цільового сегмента невипадковий. Для багатьох користувачів тут фаблет замінює невеликий планшет або навіть компенсує відсутність повнорозмірного лептопа.
При цьому можливість виходу в глобальну мережу через інфраструктуру стільникових операторів виручає користувача в тих випадках, коли поблизу немає мереж Wi-Fi. Простіше кажучи, для деяких таке рішення стає першим і єдиним способом виходу в інтернет.
Раніше HP вже пробувала свої сили на ринку смартфонів в 2010 р., купивши компанію Palm. Однак її тодішня операційна система WebOS так і не надихнула споживачів. У 2011 р. HP вирішила відмовитися від випуску WebOS-пристроїв і взагалі покинути мобільний ринок, відкривши вихідники WebOS.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас