УДАР: влада намагається приховати проблему реального безробіття в країні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УДАР: влада намагається приховати проблему реального безробіття в країні

Казна та Політика
731
Державна служба зайнятості хоче скоротити максимальний термін перебування безробітних на обліку до 4 місяців. Така ініціатива – свідчення того, що влада не збирається вирішувати проблему безробіття в країні, а тільки придумує чергові механізми, щоб її приховати, – заявляють у партії “УДАР”. Про це повідомили у прес-службі політичної партії “УДАР Віталія Кличка”.
“Державна служба зайнятості і сьогодні застосовує безліч приводів виставити за двері безробітних, зокрема, пропонуючи їм свідомо неприйнятні вакансії і знімаючи з обліку тих, хто двічі від них відмовився. А тепер отримає ще один механізм, щоб зняти безробітних громадян з обліку”, – йдеться в заяві партії “УДАР”.
В “УДАРі” зауважують, що скорочення терміну перебування на обліку дозволить не тільки замаскувати проблему безробіття і поліпшити статистику, але і скоротити витрати на соціальну підтримку людей, що втратили роботу через недолугу економічну політику нинішньої влади.
“За чинної влади вже другий рік поспіль відбувається падіння промислового виробництва, через що люди втрачають роботу і не можуть знайти нову. Але замість того, щоб вжити ефективних заходів для створення нових робочих місць, влада вигадує чергові трюки, щоб маніпулювати статистичними даними та не виконувати свої зобов’язання перед людьми”, – заявляють у партії.
УДАР” вважає неприйнятною політику чинної влади, яка переводить відповідальності за свої промахи в економічній області на громадян, які втратили роботу завдяки цій безглуздій політиці”, – наголошується в заяві партії.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас