BlackBerry презентувала новий смартфон - BlackBerry Z30 (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BlackBerry презентувала новий смартфон - BlackBerry Z30 (ФОТО)

Технології&Авто
1743
Компанія BlackBerry, колишня Research in Motion, представила смартфон BlackBerry Z30. Особливість апарату – найбільший серед всіх телефонів марки екран; його діагональ становить п’ять дюймів.
Дисплей є сенсорним і виготовлений за технологією Super AMOLED. Роздільна здатність екрану – 1280 на 720 пікселів. У смартфоні задіяні двоядерний процесор Snapdragon S4 Pro і графіка Adreno 320. У Z10 16 гігабайт внутрішньої і два гігабайти оперативної пам’яті і дві камери – на два і на вісім мегапікселів.
Смартфон підтримує технологію NFC і здатний підключатися до мереж LTE. У яких діапазонах LTE він може працювати, розробники поки не уточнюють. BlackBerry також допрацювала антену: стверджується, що вона забезпечує більш якісний, ніж в попередніх апаратах, зв’язок в місцях зі слабким сигналом соти.
BlackBerry презентувала новий смартфон - BlackBerry Z30 (ФОТО)
В апараті використовується акумулятор ємністю 2880 міліампер-годин, що значно більше, ніж в інших пристроях BlackBerry. Для порівняння, ємність батареї в попередньому “флагмані” компанії, смартфоні BlackBerry Z10, становила 1880 міліампер-годин.
Творці смартфонів BlackBerry показали підсумки трирічної роботи.
Z30 працює під управлінням BlackBerry 10.2 – це нова версія операційної системи BlackBerry 10, що вийшла в січні 2013 року. У число нововведень у 10.2 входить функція Priority Hub: вона автоматично виділяє “важливі” електронні листи, SMS і текстові повідомлення.
Апарат надійде в продаж до кінця вересня і в першу чергу з’явиться у Великобританії і в країнах Близького Сходу. Ціну BlackBerry не повідомила.
Z30 став четвертим за рахунком смартфоном на ОС BlackBerry 10. Компанія не розкриває цифри продажів, але відомо, що апарати купують неохоче. У серпня 2013 стало відомо, що керівництво BlackBerry має намір виставити компанію на продаж і знаходиться у пошуках покупця.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас