На повторне завоювання російського ринку у Roshen піде 2 роки - гендиректор компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На повторне завоювання російського ринку у Roshen піде 2 роки - гендиректор компанії

Казна та Політика
874
Roshen розраховує відновити своє становище на російському ринку через два роки, розповів генеральний директор Roshen В’ячеслав Москалевський в інтерв’ю Forbes.ua. “На мою думку, ми відновимо позиції в Росії через роки два. Відбудеться це за рахунок зростання майданчиків всередині російського ринку. Поки ж мова йде про пряме зниження обсягів продажів. Нічим не компенсоване”, – заявив він.
За словами Москалевского, зараз корпорація зіткнулася з надлишком товару в 6,5 тис. тонн. Це підштовхнуло її до скорочення виробництва, проте про закриття виробничих майданчиків мова поки не йде.
“Зараз на російському ринку у нас “вибита” шоколадна група. У можливості наростити поставки з підприємств у ЄС ми обмежені. По-перше, в силу виробленого там асортименту. По-друге, перебудова виробництва та розширення продуктового ряду – процес тривалий. В-третіх, ми жодним чином не хочемо провокувати [Геннадія] Онищенко. У нього є завдання, і він повинен їх виконати. Ми повинні повністю пройти весь процес, який він ініціював, і закрити питання до українських фабрик”, – розповів глава Roshen.
За його словами, ситуація з Roshen має під собою політичний підтекст (“демонстрація переваг співпраці з РФ”) і російська сторона не квапить розвиток подій, так що приїзду інспекторів на підприємства можна буде очікувати ще нескоро.
Нагадаємо, раніше основний акціонер компанії Петро Порошенко заявив, що продажі кондитерської корпорації Roshen в Україні після введеної Росією заборони на постачання її шоколадної продукції зросли на 13%.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас