Екс-президенту Windows заборонили працювати в Apple і Google — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-президенту Windows заборонили працювати в Apple і Google

Особисті фінанси
1001
Колишньому президенту Windows і Windows Live Стівену Сінофскі (Steven Sinofsky) заборонили обіймати посади в компаніях-конкурентах Microsoft до 2014 року, повідомляється в угоді між американським IT-гігантом і звільненим топ-менеджером.
Таким чином, колишній відповідальний за розробку Windows не має права працювати в Apple, Facebook, Google, Amazon, EMC, Oracle, VMWare. Більше того, йому заборонили переманювати співробітників Microsoft і її клієнтів.
За умовами домовленості, пише The Guardian, Сінофскі отримає компенсаційний пакет у розмірі десяти мільйонів доларів. Частину суми виплатять опціонами на 418 тис. акцій, які можуть бути виконані в середині 2016 року.
Нагадаємо, що в грудні Сінофскі повідомив у своєму мікроблозі на Twitter, що з весни 2013 року почне викладати в Гарвардській бізнес-школі курси з розробки нових продуктів.
Про звільнення Сінофскі зі своєї посади після 23 років роботи на Microsoft компанія заявила в листопаді минулого року, незабаром після виходу на ринок Windows 8. Причина його відходу не повідомлялася, компанія уточнювала тільки, що рішення про звільнення було спільним. За інформацією Bloomberg, відставка Сінофскі пов’язана з конфліктом з главою Microsoft Стівом Балмером. ЗМІ повідомляли, що відносини відповідального за Windows з керівництвом та колегами були натягнутими через небажання Сінофскі співпрацювати з іншими підрозділами корпорації.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас