Airbus планує подвоїти рентабельність до 2015 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Airbus планує подвоїти рентабельність до 2015 року

Фондовий ринок
170
Авіабудівна компанія Airbus планує подвоїти рентабельність до 2015 р. за рахунок підвищення ефективності управління і перестановок у менеджменті. Про це розповів виконавчий директор компанії Фабріс Бреж’є.
За словами Бреж’є, компанія працює над оптимізацією складання літаків за допомогою надання керуючим підприємствам більшої самостійності. Глава Airbus впевнений, що в найближчі два роки показник рентабельності збільшиться до 10% без урахування витрат на запуск нового A350. Політ лайнера заплановано на 2014 р. Airbus має намір наростити виробництво A350, у зв’язку з чим витрати компанії підвищаться на початковому етапі.
Пан Бреж’є, який зайняв пост генерального директора в червні минулого року після п’яти років роботи на посаді головного операційного директора, сказав, що планує змінити управління в галузі будівництва літаків, давши менеджерам заводів більше самостійності і збільшивши “підприємницький дух” у всій компанії.
Airbus і американський конкурент Boeing активно нарощують замовлення, які зараз еквівалентні приблизно восьмирічному обсягу виробництва, тому інвестори приділяють все більше уваги тому, наскільки прибутково компанії виробляють літаки, ніж кількості контрактів.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас