Порошенко вважає, що спокійно може стати мером Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко вважає, що спокійно може стати мером Києва

1687
Народний депутат (позафракційний) Петро Порошенко готовий балотуватися на посаду мера Києва як єдиний кандидат від опозиції і оцінює свої шанси дуже високо.
Такий висновок можна зробити з його відповіді в ефірі телеканалу ICTV на запитання, чи буде він балотуватися на цю посаду.
“Мої шанси дуже високі”, – заявив він, отримавши у відповідь аплодисменти.
“Збираюся я чи не збираюся? Мова не йде про те, щоб шукати посаду для Порошенка. Порошенко ніколи її не шукав і завжди мав, що робити в цій країні”, – уточнив політик.
При цьому депутат запевнив, що “якщо буде ухвалено рішення і якщо будуть об’єднані політичні сили, для того щоб продемонструвати переконливу перемогу у Києві та кардинальну зміну ситуації в Києві, чи готовий я прийняти цю пропозицію? Моя відповідь: так”.
Зараз опозиційні партії обговорюють питання висунення єдиного кандидата на майбутніх виборах Київського міського голови. Не виключено, що це буде лідер “УДАРу” Віталій Кличко, але він поки не дає остаточної відповіді. Тим часом поборотися за крісло готові народні депутати Анатолій Гриценко, Олександр Бригінець, Микола Катеринчук.
Коли саме відбудуться вибори, поки невідомо. “УДАР” виступив з ініціативою призначити їх на 3 червня, відповідний законопроект зареєстровано у парламенті.
Нагадаємо, 12 липня 2012 року Київрада достроково припинила повноваження мера Леоніда Черновецького, який написав заяву про відставку 1 червня.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас