Азаров звинувачує російських моряків у збіднінні жителів Севастополя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров звинувачує російських моряків у збіднінні жителів Севастополя

1249
Високі зарплати моряків Чорноморського флоту Росії призвели до завищених цін на ринках Севастополя, що в першу чергу, позначається на купівельній спроможності решти жителів міста.
Про це під час спілкування з адміністративно-господарським активом Севастополя заявив прем’єр-міністр України Микола Азаров.
За його словами, через базування на території Севастополя військово-морських баз Росії для міста характерний дисбаланс рівня заробітних плат російських військовослужбовців і місцевих жителів.
У цьому зв’язку Азаров вважає, що для Севастополя є актуальним проведення ярмарків сільськогосподарської продукції, організація стаціонарних оптових ринків та овочесховищ. Реалізація подібних заходів, на його думку, дозволить ліквідувати дисбаланс і різницю в цінах.
«Економіка України зараз не може собі дозволити рівень зарплат російських моряків і військових, проте ми можемо наситити ринок Севастополя сільськогосподарською продукцією, що дозволити збити ціни, задовольнити попит на овочеву продукцію за нижчими цінами», – підкреслив прем’єр.
Як повідомляли «Коментарі», сьогодні, виступаючи перед севастопольськими лікарями, Азаров пообіцяв, що Україна обов’язково вийде на європейський рівень заробітної плати.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас