Найбільша в Україні заборгованість по зарплаті в ЖКГ - у Харківській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільша в Україні заборгованість по зарплаті в ЖКГ - у Харківській області

Казна та Політика
231
В Україні заборгованість по зарплаті в житлово-комунальному господарстві в січні-серпні поточного року знизилася на 9% (на 3,4 млн грн) і на 1 вересня 2012 року склала 40,5 млн грн.
Про це йдеться в повідомленні Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.
За даними міністерства, заборгованість по зарплаті в ЖКГ мають 195 підприємств галузі. У структурі боргу 12% (4,7 млн грн) припадає на підприємства комунальної теплоенергетики, 37% (15 млн грн) – на підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, 24% (9,9 млн грн) – на підприємства житлового господарства та 27% (10,9 млн грн) – на інші підприємства галузі.
За словами першого заступника глави Мінрегіону Олександра Аліпова, найбільші боржники – це підприємства Харківської області (майже 15 млн грн), Луганської (9,7 млн грн), Кіровоградської та Львівської областей (по 2,6 млн грн), Автономної Республіки Крим (2,9 млн грн).
Він зазначив, що керівництво регіонів мусить надати звіт і пояснити причини такого стану справ.
О.Аліпов додав, що на підприємствах Дніпропетровської, Одеської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької, Чернігівської областей, Севастополя і Києва заборгованості по зарплаті в сфері житлово-комунального господарства немає.
Як повідомлялося, в Україні заборгованість по зарплаті в житлово-комунальному господарстві в січні-березні поточного року зросла на 9,3% і на 1 квітня склала 40 млн 642,2 тис. грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас