Влада повинна перестати гратися в "олімпіади" - Балога — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада повинна перестати гратися в "олімпіади" - Балога

950
Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога назвав ухвалене Кабміном технічно-економічне обґрунтування нацпроекту "Олімпійська надія-2022" "дурною тратою мільйонів доларів на "концепції" і "проекти", які ніколи не будуть втілені. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.
"Подумайте самі: хто дасть Україні зимову Олімпіаду 2022, коли з нами сьогодні не хочуть розмовляти в світі. Який інвестор захоче вкладати гроші, наприклад, в керлінг і бобслей? Он наші сусіди вже потратила 30 мільярдів доларів на те, щоби в субтропіках хтось міг покататися на лижах. А в цей час в російських глибинках немає доріг, по яких могла б проїхати швидка допомога.
Ну давайте будемо об’єктивними – для чого вкладати гроші в ефемерні проекти? В нас куди не глянь – всюди проблеми. А хтось собі думає, що ми настільки багаті, що можемо тратити мільйони доларів "на авось".
Повірте, я за те, щоб Україна приймала хоч Олімпійські ігри, хоч чемпіонат світу з бадмінтону. Але тоді, коли для цього будуть реальні передумови, а не якісь "проекти" і "концепції".
Нагадаємо, уряд пропонує зробити столицею зимових Олімпійських ігор 2022 року Львів у разі отримання права на їх проведення. Про це йдеться в техніко-економічному обґрунтуванні для проведення зимової Олімпіади в Україні в 2022 році.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас