Члени ОСББ зможуть отримати пільгові кредити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Члени ОСББ зможуть отримати пільгові кредити

Кредит&Депозит
735
Ті, хто хочуть отримати кредити 3% річних, повинні організуватися в юридичні особи та подати заявки в держфонд до 16 серпня. Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву почав прийом заявок від юридичних осіб та об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) на отримання пільгових бюджетних кредитів. Про це заявила прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.
Пільговий кредит надається терміном до 10 років з можливістю дострокового погашення. Розмір кредитної ставки становить 3% річних. У повідомленні також сказано, що кошти будуть виділятися, в першу чергу, для проектів, спрямованих на економію та імпортозаміщення енергоресурсів.
"Перевагу при відборі отримають проекти, які зменшують обсяг споживання ресурсів, комплексно вирішують проблеми населеного пункту або групи житлових будинків, що знаходяться в єдиній технологічній схемі", - йдеться в повідомленні.
Заявки на отримання кредитів будуть прийматися до 16 серпня.
Крім того, в повідомленні наголошується, що в держбюджеті 2012 року було передбачено 40 мільйонів гривень на проекти в галузі житлово-комунального господарства.
Нагадаємо, Фонд сприяння молодіжному будівництву має намір надати державну допомогу в рамках реалізації програм забезпечення молоді житлом та "Доступне житло" 2,5 тис. сімей в 2012 році.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас