Янукович хоче сформувати податкову систему єврозразка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович хоче сформувати податкову систему єврозразка

888
Україні потрібна сучасна європейська модель оподаткування. Таке переконання висловив Президент України Віктор Янукович на урочистому зібранні з нагоди Дня працівника Державної податкової служби, передає кореспондент УНН.
"Ми мусимо сформувати сучасну дієздатну податкову систему європейського зразка - як за формою, так і за суттю", - сказав Глава держави.
Сьогодні, зазначив він, відповідна робота вже триває: вносяться відповідні зміни до законодавства, йде рух у напрямку спрощення відносин між податківцями та представниками бізнесу, встановлення взаємної відповідальності тощо.
"Попереду - кроки щодо поетапного зниження ставок податку на прибуток та податку на додану вартість", - сказав Янукович.
Президент наголосив, що в новій системі податківець має стати партнером платників податку у справі наповнення бюджету держави. "Роз’яснення, консультування, допомога у підготовці звітності мають стати, за європейським принципом, основною формою роботи податкової служби", - сказав він.
Глава держави зазначив, що особливо це стосується роботи з малим бізнесом, фермерськими та селянськими господарствами, фізичними особами, які "мають стати надійним фундаментом національної економіки".
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас