McDonald's не покидає Росію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

McDonald's не покидає Росію

1548
McDonald's знаходить недоречними повідомлення деяких ЗМІ про закриття її ресторанів в Росії і заявляє, що ця інформація не відповідає дійсності.
"McDonald's в Росії заявляє, що інформація від 23 березня на сайті придуманих новин повністю не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні прес-служби компанії, яким вона відповіла на запит агентства "Прайм".
Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що мережа ресторанів McDonald's в Росії незабаром буде закрита в зв'язку з проведеними у 2011 році перевірками. Повідомлялося, що фастфуд завдає непоправної шкоди здоров'ю росіян, а крім того, в мережі нібито не дотримуються санітарних норм, порушуються терміни зберігання продуктів і технологію приготування страв.
"Найголовнішим пріоритетом компанії McDonald's є безпека харчування наших відвідувачів. Ми використовуємо тільки ті продукти та інгредієнти, які повністю відповідають найвищим стандартам якості і безпеки, які пройшли різні перевірки і були офіційно дозволені до використання всіма контролюючими організаціями на території РФ" , - сказано в повідомленні.
"Інформація з'явилася на сайті агентства, яке займається нереальними новинами, тому ця тема не актуальна", - сказав агентству "Прайм" директор з розвитку мережі постачальників компанії Андрій Зирянов. Інформацію про можливе закриття мережі він назвав "першоквітневим жартом".
"Макдоналдс" в Росії - лідер підприємств швидкого обслуговування, що нараховує 314 підприємств в 85 містах, в яких 30 тисяч співробітників обслуговують понад 1 мільйон відвідувачів щодня.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас