Кабмін дозволив міліції розшукувати автомобілі боржників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін дозволив міліції розшукувати автомобілі боржників

1296
Кабінет міністрів ухвалив зміни до порядку тимчасового затримання та зберігання транспортних засобів на спеціальних майданчиках і стоянках. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.
Як повідомив Міністр юстиції Олександр Лавринович, зміни стосуються виявлення транспортного засобу боржника, оголошеного в розшук у відповідності зі статтею 40 закону України "Про виконавче провадження". Так, статтею 40 зазначеного закону визначено, що у разі потреби розшуку транспортного засобу боржника державний виконавець виносить постанову про такий розшук, яка є обов'язковою для виконання органами внутрішніх справ.
Враховуючи норми закону, змінами до чинного порядку встановлюється механізм тимчасового затримання та зберігання на спеціальних майданчиках чи стоянках транспортних засобів боржників, які були оголошені в розшук постановами державних виконавців та виявлені органами внутрішніх справ. Передбачається, що прийняті зміни підвищать ефективність взаємодії органів внутрішніх справ та органів державної виконавчої служби з виявлення транспортних засобів боржників.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас