ЗМІ: Євросоюз може розширити санкції проти Білорусі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: Євросоюз може розширити санкції проти Білорусі

Казна та Політика
286
Євросоюз може найближчим часом розглянути питання про розширення санкцій стосовно Білорусі, зокрема, включити в список нев'їзних до країн ЄС ще 135 білоруських чиновників, повідомляють у п'ятницю білоруські ЗМІ з посиланням на зарубіжні джерела.
На засіданні комітету з питань закордонних справ Європарламенту директор з питань Росії, "Східного партнерства", Центральної Азії, регіонального співробітництва та ОБСЄ Гуннар Віганд висловив сподівання, що "ми можемо досягти згоди з країнами-членами щодо цього в найближчі тижні", - відзначають ЗМІ. Зокрема, за словами Віганда, ЄС розглядає питання про включення в список білоруських чиновників, яким заборонено в'їзд в країни Євросоюзу і чиї активи повинні бути заморожені, ще 135 посадових осіб. Рішення про розширення санкцій може бути схвалено на засіданні Ради закордонних справ ЄС 23 січня.
В даний час Радою ЄС затверджений список з 200 білоруських чиновників на чолі з президентом Олександром Лукашенком, яким заборонений в'їзд до країн Євросоюзу. Також введені санкції стосовно низки білоруських підприємств.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас