Тігіпко: Уряд з 2012 року збільшить виплати дітям війни на 20% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Уряд з 2012 року збільшить виплати дітям війни на 20%

Казна та Політика
577
Уряд послідовно проводить політику посилення соціального захисту найбільш вразливих категорій населення. Про це сказав віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, коментуючи ухвалення на засіданні Кабінету Міністрів України постанови "Про підвищення рівня соціального захисту вразливих верств населення". Про це УНН повідомили в прес-службі КМУ.
Як підкреслив віце-прем'єр-міністр, Уряд запланував у 2012 році низку заходів щодо підвищення рівня соціального захисту вразливих верств населення.
"Так, зокрема, з 1 січня 2012 року заплановано: збільшення розміру пенсій інвалідам війни - на 25 відсотків, підвищення виплат членам сімей загиблих військовослужбовців - на 35 відсотків, підвищення допомоги членам сімей померлих військовослужбовців - на 23 відсотки; підвищення виплат членам сімей померлих учасників бойових дій і учасників війни - на 30 відсотків, підвищення виплат дітям війни - на 20 відсотків, підвищення виплати разової грошової допомоги ветеранам війни та розміру щомісячної державної адресної допомоги до пенсії інвалідам війни та учасникам бойових дій - на 25 відсотків. Постановою встановлюється також мінімальний розмір пенсій військовослужбовцям строкової служби", - зазначив він.
"Ухвалення цієї постанови дозволить підвищити рівень соціального захисту та соціального забезпечення вразливих категорій населення, до яких насамперед належать інваліди війни, члени сімей загиблих, померлих інвалідів війни, інші інваліди і діти війни. Зазначені виплати люди почнуть отримувати вже з січня 2012 року", - підкреслив С. Тігіпко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас