Експерти: Друга хвиля кризи викличе падіння продажів нерухомості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти: Друга хвиля кризи викличе падіння продажів нерухомості

Казна та Політика
3300
Друга хвиля економічної кризи може призвести до значного падіння обсягів продажів нерухомості в Україні. Про це повідомили експерти ринку нерухомості.
На їхню думку, в такій ситуації може утворитися відкладений попит. Крім того, за словами Дениса Авріцевича, вартість вторинного житлового фонду може знизитися на 15-25%.
Управляючий директор компанії "ARPA Real Estate" Михайло Артюхов також вважає, що друга хвиля економічної кризи призведе до припинення продажів нерухомості в Україні.
"Думка, яку я поділяю - якщо зараз відбудуться потрясіння на ринку капіталу, то продавці відкличуть свої пропозиції", - сказав він.
Таким чином, кількість пропозицій на ринку нерухомості значно скоротиться, при цьому така ситуація буде спостерігатися як на первинному, так і на вторинному ринках.
Крім того, на думку Артюхова, покупці також не будуть проявляти активного бажання купувати нерухомість, а очікуватимуть на встановлення нової вартості житла. Він також зазначив, що на даний час немає економічного обґрунтування для зміни вартості нерухомості і що корекція цін відбулася раніше.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас