Британці запроваджують "чорні скрині" для автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британці запроваджують "чорні скрині" для автомобілів

201
Тепер у разі аварії одвічні питання "Хто винен?" і "Що робити?" втратять актуальність. У Британії зробили чорний ящик для автомобілів.
Виплати за страховим полісом дорого обходяться і в кращі часи, але особливо болісно переживати це, коли тобі 20 і в тебе нова машина. Та у Британії цю проблему розв'язали. Хто винен у ДТП? Відповідь на це питання дасть новий винахід – чорний ящик для автомобілістів. Він зекономить гроші молодим водіям.
"Спершу з цим трохи важко. Ти знаєш, що завжди мусиш стежити за своїм автомобілем. Але я думаю, загалом цей пристрій фактично заохочує вас триматися за кермо краще, звертати увагу на знаки, та й узагалі їздити за правилами", - розповів Адам Уіллет, 20-ти річний водій.
Організація з питань добросовісної конкуренції у Британії починає розслідування на ринку страхування автомобілів після того, як виплати за страховими випадками зросли на 40% порівняно з минулим роком. Тому цей прилад не тільки допоможе водіям, а й полегшить роботу страховим компаніям.
"Бувають випадки, коли треба зробити аварійну зупинку. Система це фіксуватиме, й у разі ДТП ви будете захищені", - пояснює Найджел Лейсі PR-менеджер компанії-розробника.
Тож тепер британські водії не проти придбати такий прилад, який фіксуватиме їх дії. Розповідає телеканал UBR.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас