Кількість користувачів інтернету в Китаї перевищила 500 млн чоловік, приріст склав 15 млн за квартал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість користувачів інтернету в Китаї перевищила 500 млн чоловік, приріст склав 15 млн за квартал

133
Чисельність користувачів інтернету в Китаї перевищила 500 млн осіб, заявив завідувач прес-канцелярією Держради країни і глава держканцелярії у справах інтернет-інформації Ван Чень.
За даними Bloomberg, на кінець червня, кількість інтернет-користувачів в Китаї досягала 485 млн.
На четвертому китайсько-британському круглому столі з питань інтернету, який відкрився в Пекіні, Чень також зазначив, що наразі в країні у сфері онлайн-торгівлі безпосередньо працюють більше 13 млн осіб. "У міру виходу адміністративних органів управління в мережевий простір значно підвищилася ефективність і відкритість робіт урядів різних рівнів. Крім того, понад половина інтернет-користувачів в Китаї користується форумами для контактів або обміну інформацією", - повідомляє "Синьхуа".
Інтернет-індустрія, що постійно розширюється за масштабом, вже перетворилася на нову стратегічну індустрію Китаю, - зазначив Ван Чень.
Раніше компанія EMarketer прогнозувала, що до 2013 року кількість інтернет-користувачів може зрости до 840 млн. Офіційний Пекін блокує доступ до порнографії, сайтів з азартними іграми і критичних статей на адресу владної в Китаї Комуністичної партії. Уряд також блокує соціальні мережі Facebook і Twitter.
За матеріалами:
Завтра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас