Європу закликали заблокувати рахунки оточення Януковича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Європу закликали заблокувати рахунки оточення Януковича

4649
Народні депутати від НУ-НС і БЮТ Володимир Ар'єв та Андрій Павловський 29 вересня у Варшаві, де проходить саміт "Східного партнерства", провели прес-конференцію.
Зокрема, депутати закликали Європейський Союз перейти від розмов з президентом Віктором Януковичем, "яких він не розуміє", до реальних дій - блокування рахунків оточення і заборони на в'їзд чиновникам, суддям і прокурорам.
"Ми заявили, що опозиція буде звертатися до європейців з проханням блокувати Євро-2012 через грубе порушення прав людини і арешту лідерів опозиції. Закликали також не робити угоду про асоціацію заручником дурості і злочинів Януковича і оточення", - повідомив нардеп Ар'єв у своєму Facebook.
Нагадаємо, вчора, завершуючи свій виступ у ході судових дебатів, екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко також закликала Європу не зволікати з підписанням угоди про асоціацію та ЗВТ, оскільки, за її словами, тільки необхідність дотримання економічних стандартів (після підписання угод) покладе край корупції та чиновницького беззаконня в Україні.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас