Прем'єра Кореї зацікавили високі технології ДП "Антонов" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єра Кореї зацікавили високі технології ДП "Антонов"

141
Прем'єр-міністр Кореї Кім Хван Сік (Кim Hwang-sick) відвідав у п'ятницю в рамках офіційного візиту в Україну ДП "Антонов" (Київ), де ознайомився з реалізованими і перспективними розробками українського авіапрому.
Як повідомили в прес-службі ДП, корейський прем'єр виявив особливий інтерес до можливостей перспективного проекту "Повітряний старт" із запуску космічних апаратів з використанням літаків-носіїв Ан-124-100 "Руслан" і Ан-225 "Мрія".
"Використання цих літаків як перших ступенів повітряних систем дозволяє значно знизити вартість виведення комерційних вантажів на навколоземні орбіти. Це особливо важливо для космічної галузі Республіки Корея, яка зароджується", - відзначили в ДП.
Як повідомили в прес-службі, серед можливих напрямів співпраці сторони також відзначили можливість експлуатації сімейства регіональних реактивних літаків нового покоління Ан-148/158.
Також продовжиться виконання перевезень надважких і великогабаритних вантажів в інтересах корейських замовників з використанням літаків авіакомпанії "Авіалінії Антонова", повідомили в ДП.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас