Японський благодійник залишив в туалеті 10 мільйонів йен — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японський благодійник залишив в туалеті 10 мільйонів йен

315
Анонімний благодійник залишив у туалеті мерії міста Сакада, розташованого в префектурі Сайтама, пакет з готівкою. У сумці було десять мільйонів ієн (близько 135 тисяч доларів) і записка з проханням передати гроші постраждалим від березневого землетрусу і цунамі, повідомляє Mainichi Daily News
За словами представників міської адміністрації, незвичайна знахідка була виявлена ​​22 вересня, однак оголошення про неї було зроблене лише через тиждень.
Чиновники припускають, що гроші й записку залишила літня людина. Про це, вважають у мерії, каже зміст записки, залишеної жертводавцем. Як повідомляє Majirox News, у посланні сказано: "Я самотня людина. Візьміть гроші і передайте їх людям (постраждалим від цунамі) з Тохоку". Так чи інакше, особистість благодійника поки встановити не вдалося.
Якщо в найближчі три місяці законний власник грошей не заявить на них права і не зажадає повернути їх, то мерія розпорядиться передати їх в японський Червоний хрест.
Землетрус і цунамі сталися в Японії в березні 2011 року. Найбільше від наслідків стихії постраждала префектура Фукусіма (префектура входить до складу регіону Тохоку), де в результаті землетрусу і цунамі сталася аварія на АЕС. За оцінками влади, загинули близько 23 тисяч чоловік.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас