Росія отримає повний контроль над білоруською газовою трубою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія отримає повний контроль над білоруською газовою трубою

Енергетика
142
Прем'єр-міністр Білорусі Михайло Мясникович 22 вересня зустрівся з головою правління ВАТ "Газпром" Олексієм Міллером. За підсумками переговорів сторони висловили впевненість, що до кінця листопада - початку грудня 2011 року будуть підписані документи про умови купівлі-продажу акцій та подальшої діяльності ВАТ "Белтрансгаз", повідомляє БЕЛТА.
Як поінформували в прес-службі білоруського Радміну, сторони продовжили переговори з усього спектру питань двосторонньої співпраці в газовій сфері. Під час зустрічі були також порушені деякі аспекти ціноутворення на газ для Білорусі з 2015 року з урахуванням домовленостей у рамках Єдиного економічного простору.
Окрему увагу Мясникович і Міллер приділили обговоренню міжурядової угоди про умови купівлі-продажу акцій та подальшої діяльності ВАТ "Белтрансгаз". В даний час весь пакет документів знаходиться у високому ступені готовності. "Сторони виробили принципові підходи до співпраці в газовій сфері", - резюмували в прес-службі.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вартість 50-відсоткового пакета акцій компанії, що належать Білорусі, оцінювалося в 2,5 млрд дол.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас