ЦБ Німеччини чекає прискорення зростання ВВП в III кварталі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЦБ Німеччини чекає прискорення зростання ВВП в III кварталі

Казна та Політика
115
Німецький Бундесбанк у понеділок дав оптимістичний прогноз економічного зростання Німеччини в III кварталі, очікуючи значного збільшення приватного споживання і сильних результатів у промисловому та будівельному секторах.
Міністерство фінансів ФРН заявило, що провідна економіка єврозони зросте цього року на 3%, незважаючи на потік негативних даних. Міністерство зазначило, що Німеччина довела свою здатність консолідувати бюджет, не заважаючи зростанню.
Зростання промислового виробництва в липні перевищило прогнози, розрадивши ринки, налякані сповільненням активності в країні.
Бундесбанк очікує, що економічне зростання прискориться завдяки внутрішньому попиту після істотного спаду в II кварталі.
"Загалом ми можемо очікувати різкого прискорення економічного зростання в III кварталі", - йдеться в щомісячній доповіді Бундесбанку.
Проте темпи зростання незабаром можуть сповільнитися. "Останнім часом середньостроковий прогноз погіршився більше, ніж очікувалося спершу, через підвищену невизначеність", - відзначає регулятор.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас