Симоненко розкритикував законопроект про обмеження пільг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Симоненко розкритикував законопроект про обмеження пільг

Казна та Політика
370
Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко розкритикував ухвалений Верховною Радою України в першому читанні законопроект N9127 "про гарантії виконання рішень судів", що пропонує скасувати законодавче визначення переліку та обсягу пільг для ряду категорій населення і передати ці повноваження Кабінету міністрів України. Як повідомляє прес-служба КПУ, на думку Симоненка, схваленням цього законопроекту "великий капітал підтримав здачу інтересів українських громадян".
"Великий капітал проголосував за здачу інтересів всіх наших громадян. Злощасний законопроект N9127 свідчить про те, що чорнобильці будуть позбавлені всіх соціальних прав, що діти війни не будуть отримають 30%-у надбавку, що ветерани Великої Вітчизняної війни будуть позбавлені багатьох пільг і надбавок, про те, що військовослужбовці і правоохоронці не матимуть права на 50% знижку в оплаті житла", - підкреслив Петро Симоненко.
Він зазначив, що схвалення цього законопроекту підтверджує тезу, що висувається комуністами: в умовах капіталізму завершується знищення соціальних завоювань, які були досягнуті за часів радянської влади. "Великий капітал хоче виконати ті завдання, які ставить перед ним Міжнародний валютний фонд, щоб захистити свою шкуру", - додав Петро Симоненко.
За матеріалами:
Завтра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас