Банки дозволяють знімати гроші в банкоматах без карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банки дозволяють знімати гроші в банкоматах без карток

Валюта
1468
Щоб зняти гроші в банкоматі, не обов’язково мати картку. Дзвоните до фінустанови, проходите верифікацію, вказуєте суму, яка необхідна. Після цього отримуєте смс-повідомлення зі спеціальним кодом. Вводите його у банкомат - і кошти у вас в гаманці.
Принаймні таку послугу збираються запропонувати банки. Щоправда, понад тисячу гривень за один раз зняти буде неможливо. Власник рахунку може швидко передати код будь-кому. Приміром, членам родини, яким необхідні гроші. Щоправда, у деяких установах вважають це не раціональним. Кажуть, від пластику відмовитися не вдасться. Адже клієнти користуються картками в торговельних мережах. За рахунок цього банки теж заробляють. Окрім того, фахівці попереджають: послуга не зовсім безпечна.
"И если есть какие-то риски, а они здесь есть по перехвату информации, либо какого-то сговора или еще чего-то, тут гораздо больше мошенничества, если человек использует самостоятельно данную карточку. Потому как использование карточки конкретным держателем прописано в правилах", - розповіла телеканалу UBR представник банку Наталія Столярова.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас