Нафта дорожчає на даних про зниження запасів у США від API — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дорожчає на даних про зниження запасів у США від API

Енергетика
192
Світові ціни на нафту в четвер підвищуються на тлі даних від Американського інституту нафти (API) про зниження запасів за минулий тиждень на 2,97 млн ​​барелів, свідчать дані торгів.
Вартість вересневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку за станом на 8:27 мск підвищилася на 0,13 долара, або на 0,15%, - до 89, 47 доларів за барель. Ціна жовтневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent піднялася на 0,03 долара, або на 0,03%, - до 115,7 долара за барель.
У четвер на аналогічні дані очікують інвестори від Міненерго США. На думку аналітиків, опитаних агентством Bloomberg, дані відомства можуть підтвердити зниження запасів "чорного золота" на 2,25 млн барелів за минулий тиждень.
На динаміку цін на нафту продовжують впливати побоювання перебоїв з поставками у зв'язку з формуванням циклонів в Мексиканській затоці.
"Кількість ураганів трохи вища, ніж звичайно, що може призвести до зниження виробничого рівня, - цитує агентство Blomberg менеджера Astmax Ltd. в Токіо Тетсу Іморі. - Запаси нафти в США не піднімаються сильно, тому будь-яке зниження цін буде обмеженим".
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас