У Німеччині встановили автомати для збору податку з вуличних повій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині встановили автомати для збору податку з вуличних повій

Казна та Політика
2258
У Німеччині з'явилися автомати для збору податку з вуличних повій. Перші такі апарати встановили в Бонні (федеральна земля Північний Рейн-Вестфалія).
Так званий секс-податок влада міста ввела ще на початку цього року. Однак виплачували його переважно повії, які працюють в борделях. Зі встановленням спеціальних автоматів мерія відтепер має намір обкласти податком і вуличних повій, повідомляє УКРІНФОРМ.
Перший в Німеччині автомат для збору секс-податку з'явився на боннській "вулиці червоних ліхтарів" Імменбургштрассе. Зовні він нічим не відрізняється від апарату для збору за парковку автомобілів. Заплативши шість євро, дівчата отримують квитанцію, яка надає їм право працювати протягом однієї ночі з 20:15 до 6:00 годин, незалежно від кількості клієнтів.
Працівники податкової інспекції особисто будуть контролювати наявність такого квитка у вуличних повій. Хто його не матиме, платитиме штраф розміром 100 євро.
За даними боннської мерії, у місті на легальних засадах працюють близько 200 повій. Введенням податку на секс влада Бонна має намір щорічно отримувати для міської скарбниці додаткових 200 тис. євро.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас