Вартість ЖКП може знову подорожчати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вартість ЖКП може знову подорожчати

Казна та Політика
315
Опалювальний сезон в Україні розпочнеться вчасно, незалежно від результату газових переговорів з Росією. Про це на брифінгу завила заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова.
"Можна сказати з упевненістю, за будь-якого результату" газових переговорів "опалювальний сезон розпочнеться вчасно, бо до нього готуються. Ця тема розглядалася і на Кабінеті міністрів, вона розглядається на місцевому рівні. Люди не замерзнуть. Все, що необхідно, буде зроблено, уряд буде вживати всіх необхідних зусиль у цьому питанні", - сказала Акімова.
При цьому вона не виключила подальше підвищення цін на комунальні послуги, пояснюючи це інфляційними процесами.
Водночас, заступник глави Адміністрації Президента України відзначила, що уряд вживає заходів для того, щоб комунальні тарифи були економічно обґрунтованими.
"Зараз уряд і Президент роблять все для того, щоб, по-перше, зробити обґрунтованим розрахунок самого комунального тарифу, прибрати з нього складову, яку можна назвати складовою безвідповідальності", - сказала Акімова.
Президент Віктор Янукович підписав закон N3569-VI про внесення змін до законодавства щодо удосконалення порядку розрахунків за житлово-комунальні послуги.
Цей документ зобов'язує комунальників робити перерахунки у разі надання неякісних послуг.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас